Muziekfestival Delfzijl

Muziekfestival Delfzijl

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 vindt de zevende editie plaats van het Muziekfestival Delfzijl in het centrum van Delfzijl: het grootste openlucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in Noord-Nederland. Het worden weer twee schitterende dagen, waar de amateur blaas- en slagwerkmuziek centraal staat en kan worden genoten van de vele optredens van veel verschillende muziekgroepen uit heel Nederland. 

Op zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur staat het centrum vol met harmonieorkesten, fanfares, slagwerkensembles en nog veel meer. Op de zaterdagavond vindt op het Molenbergplein vanaf 20:00 uur de spetterende avondshow plaats met dit jaar een zeer gevarieerde mix van showkorpsen met de top van Nederland.  

Op zondagmiddag van 12:30 uur tot 18:00 uur vindt de 'Delfzielster Dweildag' plaats. Vele dweilorkesten die het centrum op de kop gaan zetten en strijden om prachtige prijzen. Dit wordt een bonte middag muziek, met een grote braderie, vermaak voor kinderen.

Het Muziekfestival Delfzijl 2017 is gratis toegankelijk, ook de avondshow op de zaterdag. Bij deze bijna 2,5 uur durende avondshow is een tribune aanwezig. Alleen voor een tribunekaart wordt een vergoeding gevraagd. Kijk voor alle informatie op http://www.muziekfestivaldelfzijl.nl/.

Deel deze pagina