Muziekfestival Delfzijl

Muziekfestival Delfzijl

DWEILDAG PROGRAMMA ZONDAGMIDDAG IS AFGELAST. Twee dagen lang is het centrum van Delfzijl het podium van het grootste openlucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in het noorden van Nederland.

Twee dagen lang is het centrum van Delfzijl het podium van het grootste openlucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in het noorden van Nederland.

Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 vindt de negende editie plaats van het Muziekfestival Delfzijl plaats in het centrum van Delfzijl: het grootste openlucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in Noord-Nederland. Het worden weer twee schitterende dagen waar de amateur blaas- en slagwerkmuziek centraal staat en kan worden genoten van de vele optredens van heel verschillende muziekgroepen uit heel Nederland.

Op de zaterdagmiddag vanaf 13:00u een centrum boordevol met harmonieorkesten, fanfares, slagwerkensembles en nog veel meer.
Op de zaterdagavond vindt op het Molenbergplein vanaf 20:00u de spetterende avondshow plaats met dit jaar een zeer gevarieerde mix van showkorpsen met de top van Nederland. 

DELFZIELSTER DWEILDAG IS AFGELAST IVM DE VERWACHTE SLECHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN.

AFGELAST - Zondagmiddag van 12:30u tot 18:00u de Delfzielster Dweildag van het Muziekfestival Delfzijl.
Vele dweilorkesten die het centrum op de kop gaan zetten en strijden om prachtige prijzen. Dit wordt een bonte middag muziek, met een grote braderie en koopzondag.

Het Muziekfestival Delfzijl 2019 is gratis toegankelijk, ook de avondshow op de zaterdag. Bij deze bijna 2,5 uur durende avondshow is een tribune aanwezig. Alleen voor een tribunekaart wordt een vergoeding gevraagd.

Like ons op Facebook om direct op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over het Muziekfestival Delfzijl.
Meer informatie over het Muziekfestival Delfzijl is te vinden op www.muziekfestivaldelfzijl.nl