SMD Toolbox

Deze web pagina is de TOOLBOX voor de ondernemers van Delfzijl centrum. Een verzameling aan informatie en bestanden om de huisstijl van Havenstad Delfzijl ook in je eigen uitingen te kunnen toepassen. Diverse uitvoeringen van het logo om passend te kunnen gebruiken, standaard informerende teksten om in eigen uitingen toe te passen, een rechten vrije beeldbank en verwijzing naar andere foto databanken en informatie over fotogebruik, inspiratie voorbeelden en een impressie van Delfzijlster event uitingen met de Havenstad huisstijl en al wat meer.


Stadsmarketing Delfzijl

Delfzijl heft reclame belasting aan de ondernemers in het centrum om daarmee gezamenlijke gelden te genereren en deze te kunnen inzetten voor evenementen en voor promotie van centrum Delfzijl.
SMD verdeelt de gelden over de aanvragen die jaarlijks binnenkomen en stopt een deel van het geld in marketing.
En als jij daar ook aan mee doet,  dan wordt Delfzijl sterker!

Meer lezen over SMD Marketingplan & -aanpak en Jaarverslagen? Lees meer>>>>

SMD heeft een huisstijl

Om Delfzijl herkenbaar en eenduidig naar voren te brengen is er gekozen voor een eigen huisstijl. Een beeldmerk, logo dat appèl doet aan het unieke karakter van Delfzijl en haar omgeving. Stad aan het water, aan de Waddenzee / aan de Dollard met een sterk achterland.
Havenstad Delfzijl, die beleef je!

Een havenstad laat de zee zien

Dat je een echte havenstad bent moet je laten zien. Keuze van foto's? Kies voor maritiem georiënteerde beelden. Kies voor aanvullende producten die het maritiem zijn uitstralen. Kies voor je (winkel) inrichting ondersteunende maritieme elementen. Wees niet bescheiden: De serre heet voorplecht, de keuken kombuis, de bediening heet matroos Janneke of Jan en de directie noem je kapitein.

Evenementen financiering

Wilt u een evenement/activiteit in het centrum van Delfzijl organiseren? U kunt een financiële ondersteuning aanvragen.
Een aanvraag voor een financiële ondersteuning voor het jaar 2019 moet vóór 1 januari 2019 bij ons worden ingediend.

Aanvragen die in de loop van 2019 worden ingediend, dienen minimaal 4 weken vóór aanvang van het evenement bij SMD binnen te zijn.

Lees meer>>>>Het logo is in diverse vormen en tbv diverse toepassingen te downloaden. Daar naast standaard info teksten om te gebruiken in je eigen uitingen

Er is een verzameling borden op de site geplaatst ter inspiratie, het kan je helpen te bedenken welke maritieme accenten je in je winkel of onderneming kunt laten zien.

Wij hebben een selectie van foto's op deze site beschikbaar gesteld. We verwijzen graag naar free website's . Zoek op sea of zee, haven of harbour, strand of beach.
 

Deel deze pagina