Shopping

Winkelen in Delfzijl is leuk!

De havenstad heeft een grote diversiteit aan winkels en uitgaansgelegenheden. In het centrum ligt een # van straten, met zo’n 80 winkels op het gebied van o.a. fashion, horeca en lifestyle. En er zijn bijzondere speciaalzaken zoals Van Dijks Kaashuis, Bakker Prins, Hobbyhuis Katootje of Theewinkel de Engelier met meer dan 120 soorten losse thee. De Supermarkten zijn met de zeer ruime openingstijden natuurlijk een groot gemak voor de dagelijkse boodschappen.

Elke woensdag is van 10.00-17.00 uur wekelijks de warenmarkt in het centrum van Delfzijl.

De enorme gastvrijheid van de winkeliers en de ruime gratis parkeergelegenheid maken het plaatje compleet. En dat levert een winkelstad op waar iedereen zich thuis voelt. Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen of een dagje uitgebreid winkelen.

Via twee oude waterpoorten kom je in de haven. De haven biedt fraai uitzicht op de jachthaven en de verderop gelegen industrie. Uiteraard kun je langs de waterkant van Delfzijl eten en drinken. In de haven bij De Boegschroef, langs de dijk bij het Eemshotel en bij visrestaurant de Kleine Zeemeermin met uitzicht op de droogvallende platen van het Eems-estuarium.

Deel deze pagina